You might like

7 Comments

  1. nazirul naim pendek sgt… shahrom kalam nazirul naim xbgus main,badrul bakhtiar hnya gah diliga…naxso insa khairul helmi mathew davies prtahann terbaik bagi peluang perthanan kiri pahang gnti nazirul..tengah amirul hadi zainal syafiq rahim terbaik,bagi peluang natrulisasi mieldfield felda (steve) gnti badrul bakhtiar..sayap kiri nurshahrul idlan talaha sayap kanan mahali jasuli terbaik wajib dibagi peluang,serangan bagi peluang s.chanturu (serupa n.thanabalan gak)atau gopinathan gnti hazwan bakri yg tumpul..semuga malaysia maju dom bolasepak mcm zaman mokhtar dahari dulu(biak memilih pemain itu penting)xguna jurulatih hebat klu pemain lembik2..

  2. Coach yg ade pn sama sume "bodo sombong " pegi la study kt negara yg maju dlm bolasepak jepun* australia* brazil* argentina* german & sepanyol dh abis grad, blik snh cuba muhasabah ape punca wabak penyaki pasukan kebangsaan kita nh x ble nk salahkn 1pihak jer, semua organisasi persatuan kne kne bergabung duduk 1table.. persatuan negeri – kelab msn & isn adamas kbs cuba cari solution bolasepak yg dh menuju kejatuhan…

  3. xde buildup attacking suka antar longball pastu sruh player lain kejar, fitness level hampeh.. btul kata coach lim teong kim team malaysia main xde intelligent football.. teruskn la menyalahkn referee…preeetttt…

  4. Reff Dia ada masalah penyakit ke explain sikit geram betul …..kalau aku pergi stadium hang Jebat memang aku menjerit jerit tetiba boleh lak bagi panelti dekat masa tambahan pastu ..sorang pemain Malaysia tergolek golek tu tak nak pulak tiup wisel dia focus kat Hong Kong nasib seri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *